Opening hours

 MONDAY - SUNDAY 
 11-22 (Friday to 23h)

Geislerova 34

Brno-Židenice 

Tel.: +420 602 505 551

Tel.: +420 602 566 500

We accept Credit Cards

SLEDUJTE NÁS NA FB

NÁŠ INSTAGRAM

PDF  | Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 28.04. - 02.05.

Monday


1. -
2. -
3. -
4. -

Tuesday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 35Kč (1,3,7)
2. Pork Madras (vepřové kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 149Kč
3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 159Kč (7,8)
4. Palak Aloo (brambory se špenátem) 150g 149Kč (7)

Wednesday


1. Dal soup (čočková polévka) 35Kč (1,7)
2. Lama Masala (kostky z lamy v jemně pálivé omáčce) 100g 179Kč (7,8)
3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 149Kč (7,8)
4. Shahi Paneer (ind. sýr v nepálivé omáčce na másle) 150g 159Kč (7,8)

Thursday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 35Kč (1,7)
2. Kangaroo Vindaloo (klokaní maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 179Kč (7,8)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 149Kč (7,8)
4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 150g 149Kč (7,8)

Friday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 35Kč (1,7)
2. Pork Masala (vepřové kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8)
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 159Kč (7,8)
4. Veg Curry (směs zeleniny v kari omáčce) 150g 149Kč (7,8)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši