Opening hours

 MONDAY - SUNDAY 
 11-22 (Friday to 23h)

Geislerova 34

Brno-Židenice 

Tel.: +420 602 505 551

Tel.: +420 602 566 500

We accept Credit Cards

SLEDUJTE NÁS NA FB

NÁŠ INSTAGRAM

PDF  | Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 17.02. - 21.02.

Monday


1. Dal soup (čočková polévka) 35Kč (1,7)
2. Deer Masala (jelení kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 179Kč (7,8)
3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 149Kč (7,8)
4. Corn Palak (kukuřice se špenátem a ind. kořením) 150g 149Kč (7)

Tuesday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 35Kč (1,7)
2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 150g 149Kč (7,8)
3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 159Kč (7,8)
4. Chana Masala (ind. hrášek v jemně pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8,13)

Wednesday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 35Kč (1,3,7)
2. Lamb Rogan Josh (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 179Kč (7,8)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 149Kč (7,8)
4. Rajma (červené fazole v nepálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8)

Thursday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 35Kč (1,7)
2. Chicken Masala (kuřecí kostky v jemně ostré omáčce) 150g 159Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 149Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 149Kč (7)

Friday


1. Garlic soup (česneková polévka) 35Kč (1,7)
2. Pork Madras (vepřové kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 149Kč
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 159Kč (7,8)
4. Mattar Masala (hrášek v jemně pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši