| Print | |
Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.Week: 25.01. - 29.01. Monday1. Chicken soup (kuřecí polévka) 27Kč (1,3,7) 2. Kangaroo Vindaloo (klokaní maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 129Kč (7,8) 3. Chicken Lemon (kuřecí maso v omáčce citrónové chuti) 150g 109Kč (7,8) 4. Aloo Mattar (brambory s hráškem v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8) Tuesday1. Dal soup (čočková polévka) 27Kč (1,7) 2. Turkey Korma (krůtí kostky v jemné smetanové omáčce) 150g 129Kč (7,8) 3. Chicken Jalfrezi (kuřecí kousky s cibulí a paprikou v omáčce) 150g 109Kč (7,8) 4. Pindi Chana (indický hrášek v omáčce) 150g 109Kč (7,8,13) Wednesday1. Rajma soup (fazolová polévka) 27Kč (1,7) 2. Lamb Rogan Josh (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 129Kč (7,8) 3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 109Kč (7,8) 4. Corn Mushroom (kukuřice s houbami v omáčce) 150g 109Kč (7,8) Thursday1. Garlic soup (česneková polévka) 27Kč (1,7) 2. Deer Curry (jelení kousky v kari omáčce) 150g 129Kč (7,8) 3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 109Kč (7,8) 4. Mattar Paneer (ind. sýr s hráškem v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8) Friday1. Tomato soup (rajčatová polévka) 27Kč (1,7) 2. Chicken Tikka (kuřecí kousky marinované ve směsi koření) 150g 129Kč (7,8) 3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 109Kč (7,8) 4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 109Kč (7)
Contained allergens are written in brackets behind the meal. List of allergens in czech: 1 Obiloviny obsahující lepek |