| Print | |
Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.Week: 04.12. - 08.12. Monday1. Chicken soup (kuřecí polévka) 29Kč (1,3,7) 2. Turkey Vindaloo (krutí maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8) 3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 149Kč (7,8) 4. Rajma (červené fazole v nepálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8) Tuesday1. Tomato soup (rajčatová polévka) 29Kč (1,7) 2. Chicken Masala (kuřecí kostky v jemně ostré omáčce) 150g 149Kč (7,8) 3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 149Kč (7,8) 4. Navratan Korma (směs zeleniny a ind. sýra v jemné omáčce) 150g 149Kč (7,8) Wednesday1. Rajma soup (fazolová polévka) 29Kč (1,7) 2. Pork Madras (vepřové kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 149Kč 3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 149Kč (7,8) 4. Corn Mushroom (kukuřice s houbami v omáčce) 150g 149Kč (7,8) Thursday1. Dal soup (čočková polévka) 29Kč (1,7) 2. Deer Vindaloo (jelení kousky ve velmi ostré omáčce) 150g 149Kč (7,8) 3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 149Kč (7,8) 4. Chana Masala (ind. hrášek v jemně pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8,13) Friday1. Chicken soup (kuřecí polévka) 29Kč (1,3,7) 2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 150g 149Kč (7,8) 3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 149Kč (7,8) 4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 149Kč (7)
Contained allergens are written in brackets behind the meal. List of allergens in czech: 1 Obiloviny obsahující lepek |