| Drucken | |
Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.Week: 09.12. - 13.12. Monday1. Mushroom soup (houbová polévka) 22Kč (1,7) 2. Lamb Madras (jehněčí kousky ve stř. pálivé omáčce) 150g 119Kč 3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 99Kč (7,8) 4. Pindi Chana (indický hrášek v omáčce) 150g 99Kč (7,8,13) Tuesday1. Rajma soup (fazolová polévka) 22Kč (1,7) 2. Kangaroo Masala (klokaní kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 119Kč (7,8) 3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 99Kč (7,8) 4. Aloo Shimla Nirchi (brambory se zelenou paprikou v omáčce) 150g 99Kč (7,8) Wednesday1. Tomato soup (rajčatová polévka) 22Kč (1,7) 2. Pork Vindaloo (vepřové maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 119Kč 3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 99Kč (7,8) 4. Rajma (červené fazole v nepálivé omáčce) 150g 99Kč (7,8) Thursday1. Dal soup (čočková polévka) 22Kč (1,7) 2. Chicken Jalfrezi (kuřecí kousky s cibulí a paprikou v omáčce) 150g 99Kč (7,8) 3. Chicken Mugalai (kuřecí kostky v jemné omáčce) 150g 99Kč (7,8) 4. Corn Mushroom (kukuřice s houbami v omáčce) 150g 99Kč (7,8) Friday1. Chicken soup (kuřecí polévka) 22Kč (1,3,7) 2. Chicken Tikka (kuřecí kousky marinované ve směsi koření) 150g 119Kč (7,8) 3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 99Kč (7,8) 4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 99Kč (7)
Contained allergens are written in brackets behind the meal. List of allergens in czech: 1 Obiloviny obsahující lepek |