| Drucken | |
Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.Week: 24.03. - 28.03. Monday1. Chicken soup (kuřecí polévka) 35Kč (1,3,7) 2. Lamb Madras (jehněčí kousky ve stř. pálivé omáčce) 150g 179Kč 3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 149Kč (7,8) 4. Mattar Mushroom (hrášek se žampiony v kari omáčce) 150g 149Kč (7,8) Tuesday1. Dal soup (čočková polévka) 35Kč (1,7) 2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 150g 149Kč (7,8) 3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 149Kč (7,8) 4. Chana Masala (ind. hrášek v jemně pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8,13) Wednesday1. Garlic soup (česneková polévka) 35Kč (1,7) 2. Deer Masala (jelení kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 179Kč (7,8) 3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 159Kč (7,8) 4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 150g 149Kč (7,8) Thursday1. Tomato soup (rajčatová polévka) 35Kč (1,7) 2. Kangaroo Kadai (klokaní maso s cibuli a paprikou v omáčce) 150g 179Kč (7,8) 3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 159Kč (7,8) 4. Corn Masala (kukuřice v jemně pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8) Friday1. Rajma soup (fazolová polévka) 35Kč (1,7) 2. Lamb Vindaloo (jehněčí kostky ve velmi pálivé omáčce) 150g 179Kč 3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 159Kč (7,8) 4. Veg Passanda (zelenina s omáčkou z červeného vína) 150g 149Kč (7,8)
Contained allergens are written in brackets behind the meal. List of allergens in czech: 1 Obiloviny obsahující lepek |