| Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 21.10. - 25.10.

Monday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 22Kč (1,7)
2. Lamb Vindaloo (jehněčí kostky ve velmi pálivé omáčce) 100g 119Kč
3. Chicken Mugalai (kuřecí kostky v jemné omáčce) 100g 99Kč (7,8)
4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 100g 99Kč (7,8)

Tuesday


1. Gobi soup (květáková polévka) 22Kč (1,7)
2. Kangaroo Madras (klokaní kostky ve stř. pálivé omáčce) 100g 119Kč
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 100g 99Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 100g 99Kč (7)

Wednesday


1. Garlic soup (česneková polévka) 22Kč (1,7)
2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 100g 119Kč (7,8)
3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 100g 99Kč (7,8)
4. Corn Mushroom (kukuřice s houbami v omáčce) 100g 99Kč (7,8)

Thursday


1. Dal soup (čočková polévka) 22Kč (1,7)
2. Rabbit Masala (králičí kousky v jemně pálivé omáčce) 100g 119Kč (7,8)
3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 100g 99Kč (7,8)
4. Pindi Chana (indický hrášek v omáčce) 100g 99Kč (7,8,13)

Friday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 22Kč (1,3,7)
2. Chicken Tikka (kuřecí kousky marinované ve směsi koření) 100g 119Kč (7,8)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 100g 99Kč (7,8)
4. Veg Passanda (zelenina s omáčkou z červeného vína) 100g 99Kč (7,8)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši