| Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 27.01. - 31.01.

Monday


1. Corn soup (kukuřičná polévka) 22Kč (1,3,7)
2. Lamb Vindaloo (jehněčí kostky ve velmi pálivé omáčce) 150g 119Kč
3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Veg Passanda (zelenina s omáčkou z červeného vína) 150g 99Kč (7,8)

Tuesday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 22Kč (1,7)
2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Mattar Masala (hrášek v jemně pálivé omáčce) 150g 99Kč (7,8)

Wednesday


1. Dal soup (čočková polévka) 22Kč (1,7)
2. Kangaroo Madras (klokaní kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 119Kč
3. Chicken Do Piyaza (kuřecí kostky v omáčce z rajčat a cibule) 150g 99Kč (7,8)
4. Pindi Chana (indický hrášek v omáčce) 150g 99Kč (7,8,13)

Thursday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 22Kč (1,7)
2. Chicken Masala (kuřecí kostky v jemně ostré omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Lemon (kuřecí maso v omáčce citrónové chuti) 150g 99Kč (7,8)
4. Palak Paneer (indický sýr se špenátem) 150g 99Kč (7)

Friday


1. Garlic soup (česneková polévka) 22Kč (1,7)
2. Mustard Tikka (kuřecí kousky v hořčičné marinádě) 150g 119Kč (7,8,10)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 99Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 99Kč (7)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši