| Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 10.03. - 14.03.

Monday


1. Dal soup (čočková polévka) 35Kč (1,7)
2. Kangaroo Madras (klokaní kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 179Kč
3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 149Kč (7,8)
4. Chana Masala (ind. hrášek v jemně pálivé omáčce) 150g 149Kč (7,8,13)

Tuesday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 35Kč (1,3,7)
2. Lamb Masala (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 179Kč (7,8)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 149Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 149Kč (7)

Wednesday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 35Kč (1,7)
2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 150g 149Kč (7,8)
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 159Kč (7,8)
4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 150g 149Kč (7,8)

Thursday


1. Dal soup (čočková polévka) 35Kč (1,7)
2. Deer Curry (jelení kousky v kari omáčce) 150g 179Kč (7,8)
3. Chicken Masala (kuřecí kostky v jemně ostré omáčce) 150g 159Kč (7,8)
4. Aloo Mattar (brambory s hráškem v kari omáčce) 150g 149Kč (7,8)

Friday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 35Kč (1,7)
2. Kangaroo Vindaloo (klokaní maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 179Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 149Kč (7,8)
4. Corn Mushroom (kukuřice s houbami v omáčce) 150g 149Kč (7,8)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši