| Drucken |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 20.09. - 24.09.

Monday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 27Kč (1,7)
2. Pork Madras (vepřové kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 139Kč
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 119Kč (7,8)
4. Veg Passanda (zelenina s omáčkou z červeného vína) 150g 119Kč (7,8)

Tuesday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 27Kč (1,7)
2. Lamb Rogan Josh (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 139Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 119Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 119Kč (7)

Wednesday


1. Dal soup (čočková polévka) 27Kč (1,7)
2. Kangaroo Masala (klokaní kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 139Kč (7,8)
3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 119Kč (7,8)
4. Shahi Paneer (ind. sýr v nepálivé omáčce na másle) 150g 119Kč (7,8)

Thursday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 27Kč (1,3,7)
2. Turkey Vindaloo (krutí maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 139Kč (7,8)
3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 119Kč (7,8)
4. Corn Palak (kukuřice se špenátem a ind. kořením) 150g 119Kč (7)

Friday


1. Garlic soup (česneková polévka) 27Kč (1,7)
2. Madras Tikka (stř. ostré kuřecí maso marinované v koření) 150g 139Kč (7,8)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 119Kč (7,8)
4. Rajma (červené fazole v nepálivé omáčce) 150g 119Kč (7,8)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši