| Drucken |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 30.11. - 04.12.

Monday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 27Kč (1,7)
2. Lamb Masala (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 129Kč (7,8)
3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 109Kč (7,8)
4. Mattar Mushroom (hrášek se žampiony v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Tuesday


1. Dal soup (čočková polévka) 27Kč (1,7)
2. Kangaroo Vindaloo (klokaní maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 129Kč (7,8)
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 109Kč (7,8)
4. Veg Curry (směs zeleniny v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Wednesday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 27Kč (1,7)
2. Pork Madras (vepřové kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 129Kč
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 109Kč (7,8)
4. Pindi Chana (indický hrášek v omáčce) 150g 109Kč (7,8,13)

Thursday


1. Corn soup (kukuřičná polévka) 27Kč (1,3,7)
2. Lamb Rogan Josh (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 129Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8)
4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Friday


1. Mattar soup (hrášková polévka) 27Kč (1,7)
2. Mustard Tikka (kuřecí kousky v hořčičné marinádě) 150g 129Kč (7,8,10)
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 109Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 109Kč (7)

Monday


1.
2.
3.
4.

Tuesday


1.
2.
3.
4.

Wednesday


1.
2.
3.
4.

Thursday


1.
2.
3.
4.

Friday


1.
2.
3.
4.

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši